Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK
KLM

Air France KLM

Air France KLM flyver ud i verden fra tre gateways i Danmark via både Paris Charles de Gaulle og Amsterdam Schiphol.

Air France KLM har afgange fra København til Amsterdam - Schiphol og Paris Charles de Gaulle og fra Billund til Amsterdam - Schiphol.

Fra den 27. marts 2011 udvides rutenettet med tre daglige afgange fra Billund til Paris Charles de Gaulle, samt to daglige afgange fra Aalborg til Amsterdam - Schiphol.

Alle Air France og KLM's passagerer kan med stor fordel melde sig ind i det fælles frequent flyer program Flying Blue. Passageren vil efter indmeldelse, optjene miles på alle flyvninger der foretages på Air France, KLM eller SkyTeam partnere.

Air France tilbyder nu en helt ny klasse på de oversøiske ruter: Premium Voyageur. På denne klasse kan passageren sove, læse og arbejde i ro og fred. Man sidder i den forreste del af kabinen mellem business- og økonomiklasse i en rummelig, justérbar stol, der både har hoved- og fodstøtte.

På KLM's oversøiske ruter er det muligt at købe sig til up-grading på internettet til Economy Comfort klassen med ekstra benplads, samt mere komfortabel stol. Economy Comfort placerer ligeledes passageren mellem økonomiklasse og businessklasse. Prisen afhænger af destinationen og der er et begrænset antal pladser.

Bagagereglerne for Air France KLM er:
1 x 23 kg på økonomiklasse
2 x 23 kg på Premium Voyageur (oversøisk) og Premium Economy (Europa)
3 x 23 kg på Business Classe.

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...