Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK
Icelandair

Icelandair

Icelandair er et af Europas mest progressive og dynamiske flyselskaber med mere end 70 års erfaring indenfor luftfart og dermed at ef Europas ældste flyselskaber. Vi tilbyder produkter af høj kvalitet og flyver pt. til 28 destinationer i Europa, Canada og USA og fra 1. juli 2011 begynder vi også at flyve fra Billund**.

Vi vil vove den påstand, at Icelandair er blandt de bedste valg for flyvninger over Atlanden. Icelandairs destinationer i Nordamerika er New York, Boston, Washington D.C., Minneapolis*, Seattle, Orlando, Toronto* og Halifax* - de to sidstnævnte i Canada. Det er jo ingen hemmelighed, at den mest direkte vej fra Skandinavien til Nordamerika er via Island og med et kort og bekvemt flyskift i Keflavik, er Icelandair det oplagte valg. Lufthavnen i Keflavik er blandt Europas bedste lufthavne hvad angår faciliteter, moderne bekvemmeligheder og hvad man i øvrigt kan forvente af en internationel lufthavn. Lufthavnens størrelse gør det det nemt og hurtigt at skifte fly når man skal videre ud i verden.

Icelandairs flyflåde er indrettet med komfortable lædersæder i hele kabinen og et avanceret in-flight underholdningssystem med individuelle monitors til alle passagerer. Vores flåde består af Boeing 757-200 eller 300, som benyttes både indenfor Europa, samt ved flyvninger videre til Usa og Canada. I USA arbejder vi sammen med Alaska Airlines, som giver vores kunder muligheden at flyve videre til Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Portland San Diego, Sacramento, San Jose, Spokane og Anchorage.

Det vidste du ikke om Island:

  • Gennemsnits levealderen i Island er blandt den verdens højeste: 76,4 år for mænd og 81,3 år for kvinder.
  • Vigdis Finnbogadottir var den første kvinde i verden der blev valgt til statsoverhoved.
  • Ca. 70% af islændinge tror på eksistensen af alfer.
  • Reykavik udgør sammen med nabobyerne 60% af Islands befolkning.
  • Islands største gletcher er på størrelse med Korsika.
  • Island er Europas næststørste ø og dækker et areal på 103.000 km2. Men Indbyggerantallet er et af de laveste, lige omkring 300.000.

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...