Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Vigtig information

Afbestillingsforsikring
Vi anbefaler, at du tegner vores afbestillingsforsikring. Den gælder, hvis du eller nogen i din familie eller en nærtstående kommer ud for akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald. Afbestillingsforsikringen skal tegnes ved bookingen og er gyldig frem til rejsen påbegyndes. Læs mere om afbestillingsforsikring her.

Billetter
Alle flybilletter er såkaldte e-tickets, som fremsendes via e-mail. Flybilletter kan ikke afbestilles eller ombookes, hvis ikke andet er angivet. Flybilletter er personlige og kan ikke overdrages til andre. I tilfælde af, at flyselskabet giver tilladelse, er det muligt at ændre navn på billetten. Ved ændring opkræves et administrationsgebyr + flyselskabets gebyr. Hvis du har tegnet vores afbestillingsforsikring, kan du afbestille og få pengene tilbage i overensstemmelse med de krav, som er beskrevet under afbestilling.

Booking
Flyselskaberne har strenge regler, og derfor skal du altid have kontrolleret, at dine rejsedokumenter stemmer, og at alle navne er stavet korrekt ifølge pas og have angivet den korrekte alder for eventuelle børn. Angiv barnets fødselsdato. I bookingen skal alle fornavn og alle efternavne angives nøjagtigt, som de er stavet i passet.

Bagage
Reglerne for bagage kan være forskellige fra selskab til selskab. Kontroller de regler, der gælder for bagage hos det flyselskab, som du skal flyve med. Tænk på, at bagage ofte ikke indgår i prisen, når du rejser med lavprisselskaber. Bagage, som ikke bookes ved bookingen, skal betales direkte til flyselskabet i forbindelse med indcheckning.

Skifte fly ved mellemlanding
De rejseforslag, som er på vores hjemmeside, har altid korrekt forbindelse ved mellemlanding. Minimumtiden ved mellemlanding er udregnet af det aktuelle flyselskab, som også har ansvaret for, at den er tilstrækkelig. Hvis du kombinerer forskellige billetter/flyselskaber, har du selv ansvaret for, at du har tilstrækkelig tid til skifte. I de tilfælde, hvor der skal skiftes lufthavn, er tiden for transport indregnet i minimumtiden, men du har selv ansvaret for at kontrollere rejseplanen og omkostningerne for transporten.

Forsikring mod flyselskabskonkurs
Det sker desværre nogle gange, at flyselskaber går konkurs, og kunder ikke kan komme hjem. Derfor tilbyder vi en meget billig forsikring, som forsikrer dig ved konkurser i flyselskaber. Forsikringen erstatter det, du betalte for billetten, hvis rejsen bliver aflyst på grund af flyselskabets konkurs. Forsikringen kan kun tegnes i forbindelse med, at du booker din flybillet.

Flytider
Samtlige afrejse- og ankomsttidspunkter angives i lokal tid.

Force Majeure
Nemrejse.dk har ikke noget ansvar for, om rejsen ikke kan gennemføres på grund af miljøkatastrofe, krigshandlinger, strejker eller anden lignende hændelse, som vi ikke er råder over, på eller er i nærheden af rejsemålet. Det flyselskab, som vi samarbejder med, følger UM's anbefalinger, og vi handler ud fra flyselskabernes beslutninger ved Force Majeure.

Tabt/ødelagt bagage
Når du har købt en flybillet, er det ifølge loven om luftfart, det flyselskab, du rejser med, som skal erstatte forsinket, mistet eller skadet bagage. Det er vigtigt, at en anmeldelse foretages direkte i lufthavnen, hvor såkaldte PIR-blanketter skal udfyldes.

Hotel
Hotel-voucher udfærdiges med det samme, når fuld betaling er kommet Nemrejse.dk i hænde. Alle regler for afbestilling findes her. De oplysninger, der angives om hotellerne, kommer direkte fra hotelleverandøren. Nemrejse.dk forbeholder sig ret for eventuelle fejl i billeder og tekst samt ændringer fra leverandøren. Turistskat kan komme oven i de angivne priser. Denne indkræves af de lokale myndigheder og skal betales direkte til hotellet. Nemrejse.dk kan aldrig garantere sen ankomst. Dette skal meddeles direkte til hotellet. Ønsker om en bestemt værelsestyper kan ikke garanteres. De værelser, som bookes, er standardværelser, hvis ikke andet er angivet. I USA kan tre- og fire-sengsværelser være værelser med to såkaldte King Size-senge til tre respektive fire personer.

Udlejningsbil
Vi tilbyder udlejningsbiler i samarbejde med Holiday Auto. Udlejningsbilen bestilles seperat på Nemrejse.dk.

Indcheckning
Vi anbefaler, at du er i lufthavnen mindst 2 timer før planlagt afrejsetidspunkt. Hvis du ikke har anvendt billetten på udrejsen, kan den heller ikke anvendes til hjemrejsen. Bemærk, at nogle flyselskaber opkræver et gebyr for check-in i lufthavnen. For mer information, henviser vi  til de enkelte flyselskabets hjemmeside.

Pas og visum
Den rejsende har ansvaret for at have gyldigt pas og at kontrollere, hvilke pas- og visumregler og andre formaliteter, der gælder. Den rejsende har selv ansvaret for de omkostninger, som kan opstå på grund af mangler i disse formaliteter. Fra og med 12. januar 2009 kræves indrejsetilladelse for alle rejsende til USA. Tilladelsen skal søges senest 72 timer før planlagt indrejse. Vi anbefaler, at du har en udskrift af tilladelsen med dig under hele turen. For at registrere dig, skal du klikke her https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Reklamationer
Eventuelle problemer eller anmærkninger samt erstatningshenvendelser under rejsen skal fremføres direkte over for leverandøren (flyselskab, biludlejer, hotel). Reklamationer, som ikke erstattes/kompenseres af leverandøren, skal sendes skriftligt til Nemrejse.dk inden for 60 dage efter hjemkomst.

E-mail: booking@nemrejse.dk

Adresse:
Nemrejse.dk
Stena Line Travel Group AB
Box 1324
S-251 13  HELSINGBORG
SWEDEN

Rejseforsikring
Vi tilbyder rejseforsikring i samarbejde med Solid.

Service ombord
Inden for Europa indgår der som regel ikke mad. Flyselskaberne kan derimod tilbyde salg af lettere måltider, f.eks. salat, smørrebrød eller snacks ombord. Til destinationer uden for Europa indgår der på de fleste flyvninger mad ombord. Hvis du vil være sikker på, om der indgår mad eller ikke, kan du kontakte flyselskabet eller sende os en e-mail på booking@nemrejse.dk.

Skatter og afgifter
Alle flyselskaber betaler en afgift pr. passager til f.eks. passagersikkerhed, flykontrol og forsikringsomkostninger, der alt sammen ligger i termen "skatter". Disse fastsættes af lokale myndigheder og styres af destination, flyselskab og antallet af mellemlandinger. Der er lufthavsafgifter, som skal betales kontant i lufthavnen og som derfor ikke kan inkluderes i billetprisen. Bemærk, at nogle flyselskaber opkræver et gebyr for check-in i lufthavnen. For mer information, henviser vi  til de enkelte flyselskabets hjemmeside.

Spædbørn
Børn under 2 år har ikke eget sæde, men skal sidde på skødet af en voksen ombord på flyet.

Sortlistede flyselskaber
Af sikkerhedsgrunde har EU-kommissionen forbudt visse flyselskaber at drive virksomhed inden for EU.
Læs mere om disse flyselskaber her.

Rejseplaner
Flytider og flynummer er præliminære og kan blive ændret med kort varsel. Flyselskabet kan uden for vores indflydelse ændre rejseplanen eller indstille fly og nogle gange med kort varsel. Kontroller altid eventuelle ændringer i rejseplanen på "checkmytrip", som du kan gå til via din bookingside, inden du rejser.

Ændringer i rejseplanen berettiger ikke til nedslag i pris, erstatning, erstatningsrejse eller anden kompensation. I de tilfælde, hvor flyselskaber tillader afbestilling på grund af ændring i rejseplanen, tilbagebetales billetten.

Der kan forekomme en mellemlanding, som ikke kan ses i rejseplanen på et direkte fly. I flyselskabernes termer kan direkte fly betyde, at flyet mellemlander, selv om flynummeret er det samme hele vejen.

Vaccination
Det er den rejsendes ansvar at undersøge, hvilke vaccinationer og andre formaliteter, der kræves for at rejse til det land, du planlægger at besøge. Eventuelle omkostninger til dette skal betales af den rejsende.

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...