Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg betale på anden måde end med kreditkort?
Nej, det kan kun lade sig gøre at betale med Dankort, Master Card, Visa eller Visa Electron

Forsinkelser
Nemrejse.dk kan ikke holdes ansvarlige for aflyste fly eller forsinkelser som er årsaget af flyselskabet.

Hvad gør jeg, hvis jeg er nødt til at afbestille min rejse p.g.a. sygdom?
Hvis du har tegnet en afbestillingsforsikring hos os, så skal du kontakte os inden afrejsen for at afbestille. Derefter sender vi en bekræftelse på afbestillingen til din e-mail. Lægeattest skal være os i hænde senest 14 dage efter afbestillingen (link til lægeattest).


E-TICKET

Kan jeg altid få en elektronisk billet?
Ja, siden 1. jun. 2008 er alle luftfartsselskaber overgået til elektroniske billetter.

Hvordan fungerer elektroniske billetter?
Elektroniske billetter bliver fremsendt til den oplyste e-mailadresse som et link til udskrivelse af billetten. Dette sker indenfor de første tre arbejdsdage, efter at bestillingen er foretaget. Dette print er fuldt ud gyldig som rejsedokument og skal blot fremvises ved check-in. Husk at tjekke om billetten stemmer overens med det ønskede. Husk desuden også et gyldigt pas for at kunne rejse.

Hvornår er bookingen bekræftet?
Din bestilling er gået igennem, når du modtager din bekræftelse pr. mail. Nogle billettyper er dog meget restriktive m.h.t. udstedelsestidspunkt, hvorfor vi i sjældne tilfælde kan blive nødsaget til at afvise en ordre. Dette gælder f.eks. billetter, som er bestilt udenfor vores åbningstid. Såfremt dette er tilfældet, vil du blive kontaktet den næstekommende hverdag pr. mail.

Min bestilling gik igennem, men jeg har ikke fået en e-mail bekræftelse på min reservation - hvad gør jeg?
Kontakt straks Nemrejse på booking@nemrejse.dk

Hvornår får jeg mine billetter?
Når rejsen er betalt fremsendes flybilletter / rejsedokumenter pr. e-mail inden for 2 hverdage. Det er kundens forpligtelse at kontakte os for assistance såfremt billetter/ evt. øvrige rejsedokumenter (forsikringspolice, billeje/hotel voucher) ikke er fremkommet på mail indenfor 3 hverdage efter reservationen. I modsat fald kan rejsebureauet ikke påtage sig ansvar for eventuelle følgeudgifter heraf.

Hvorfor har jeg to enkeltbilletter på min bekræftelse?
For at kunne tilbyde vores kunder de absolut laveste priser, kan du booke tur/returbilletter sammensat af to enkeltbilletter. Det betyder, at billetterne er adskilt og hver billetregel gælder hver for sig. I tilfælde, hvor reservationen består af to enkeltstående rejser, er kunden ansvarlig for at kontrollere, at billetter og billetnumrer er modtaget for begge rejser.
Skulle du få en tidstabelsændring eller aflysning af fly på en af dine rejser, er det ikke tilladt at ændre eller annullere den anden rejse på grund af dette, da rejserne i flyselskabets øjne ikke hænger sammen.RÅDGIVNING

Kan jeg ringe til Nemrejse.dk og få rejserådgivning?
Nej, Nemrejse.dk yder ikke rejserådgivning udover spørgsmål vedr. en allerede eksisterende reservation. Vi er et billetudstedende internet-rejsebureau.

Er det billigere at bestille flybilletter på nettet?
Når man bestiller flybilletter på nettet, gør man selv en del af det arbejde, rejsekonsulenterne normalt bruger tid på. Dette minimerer naturligvis vore omkostninger, hvilket kommer kunden til gode. Men det betyder derfor også, at vi ikke kan tilbyde den service der indeholder decideret rejserådgivning.

Hvordan kommer jeg lettest i kontakt med Nemrejse.dk?
Vi er et internet-rejsebureau, og vi foretrækker, at al korrespondance foregår på e-mail. Benyt venligst booking@nemrejse.dk.


FORSIKRING

Hvorfor bør jeg tegne en afbestillingsforsikring?
Afbestillingsforsikringen dækker i tilfælde af sygdom inden afrejse. Hvis du eller en i din nærmeste familie bliver akut syge inden afrejse, får du rejsens pris tilbage.
Se betingelserne her.

Hvad gør jeg, hvis jeg får brug for at benytte min afbestillingsforsikring?
Først og fremmest skal du sende en mail, hvor du afbestiller din rejse indeholdende navn på personerne, der skal afbestilles samt reservationsnr. - Vi vil derefter bekræfte din annullering og sende et link til formularen. Formularen sendes til os sammen med lægeerklæring.

Hvorfor bør jeg tegne en rejseforsikring?
Hvis du rejser udenfor Europa, er det strengt nødvendigt at tegne en rejseforsikring. Indenfor Europa dækker det gule rejsesygesikringskort ved sygdom på rene ferie- og studierejser af maksimalt 1 måneds varighed. Udenrigsministeriet anbefaler, at du køber en rejseforsikring inden du tager ud af rejse. Siden 1. jan. 2008 dækker det gule rejsesygesikringskort ikke længere hjemrejsetransport. Hvis din rejse indenfor Europa er under en måneds varighed, bør du alligevel overveje at tegne en forsikring, da denne bl.a. dækker sygeledsagelse, tilkaldelse, hjemkaldelse, bagageforsinkelse, feriekompensation m.m.


BAGAGE

Hvor meget bagage/håndbagage må jeg have med?
Dette varierer fra flyselskab til flyselskab. Dette vil som hovedregel fremgå af billetten. Det er den rejsendes ansvar at undersøge reglerne på den enkelte rejse. Oplysningerne finder du nemmest og udførligt anført på flyselskabets hjemmeside, hvis de ikke fremgår af billetten.

Hvad er reglerne for væsker i håndbagagen?
Regler om væsker i håndbagage finder du her: http://www.cph.dk/CPH/DK/MAIN/Foer+afrejse/Bagage/Særligt+om+væsker+i+håndbagagen.htm


CHECK-IN

Hvor lang tid før skal jeg checke ind i lufthavnen?
Da kravene for check-in varierer fra flyselskab til flyselskab anbefaler vi, at du tjekker tiderne på flg. sider:
Kastrup Lufthavn: www.cph.dk
I Billund Lufthavn anbefales det at være i lufthavnen min. 2 timer inden afrejse.
I andre indenrigslufthavne anbefales det at være i lufthavnen min. 1 time inden afrejse.
Ved check-in i udlandet se anbefalede check-in tider på flyselskabets hjemmeside.

Hvordan checker jeg ind?
Du kan tjekke ind på normalvis ved flyselskabets check-in skranke i lufthavnen.
Du kan også bruge check-in automater i lufthavnen. (dog ikke med alle flyselskaber).
Bemærk, at nogle flyselskaber opkræver et gebyr for check-in i lufthavnen. For mer information, henviser vi  til de enkelte flyselskabets hjemmeside.

Hvilke regler gælder for pas og visum?
Det er et krav, at navnet i flybilletten er 100% identisk med navnet i passet. Dog har enkelte flyselskaber en teknisk begrænsning på antallet af bogstaver. Proceduren vedr. dette vil fremgå ved bestilling.

Pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder.

Oplysningerne fra Nemrejse.dk angående pas og visum gælder kun for personer med dansk pas. Udenlandske statsborgere bør konsultere deres ambassader eller konsulat.

Vi skal gøre opmærksom på, at det er kundens eget ansvar at sørge for at pas, visum og andre formaliteter er bragt i orden før afrejsen.

Siden 1. oktober 2004 skal børn have eget pas ved rejse til en lang række lande.

Klik evt. ind på www.um.dk for yderligere oplysninger.

OBS!
Fra januar 2009 er der kommet nye indrejseregler for alle rejsende til USA. Det betyder, at man skal forhåndsregistrere sig senest 72 timer før indrejse i USA på flg. hjemmeside: https://esta.cbp.dhs.gov - Det er kundens ansvar at sørge for denne registrering. Nemrejse.dk har ikke yderligere ansvar end at gøre opmærksom på kravet.


HOTEL

Hvad skal jeg bruge for at checke ind på hotellet?
Du skal printe din hotel voucher på din bookingside, denne voucher gælder som betaling for hotellet.

Er transport fra lufthavn til hotellet med i prisen?
Nej, der er altid mulighed for offentlig transport med bus, tog eller taxi. Du kan også sende en mail til booking@nemrejse.dk så kan vi tjekke om det er muligt at arrangere transfer for dig.


ÆNDRING

Kan jeg ændre eller afbestille min billet?
Billetter købt hos Nemrejse.dk kan normalt ikke ændres eller refunderes, kontakt os, hvis du har spørgsmål vedr. dette.

Kan jeg undlade at benytte min billet den ene vej?
Man skal som hovedregel benytte sin udrejse. De fleste flyselskaber annullerer automatisk hjemrejsen, hvis udrejsen ikke benyttes. Man kan godt rejse ud på en billet og undlade at benytte hjemrejsen. Kontakt flyselskabet for yderligere information.

Hvad gør jeg, hvis flyet er forsinket?
Du skal straks henvende dig hos det flyselskab som er forsinket.

Hvordan kan jeg flyve fra København kl 12.00 og ankomme i New York kl. 14.00?
Alle tider er oplyst i lokal tid.

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...