Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Vejret i  

Powered by World Weather Online

Fly til Paris

Om Paris

Paris er ikke bare Frankrigs hovedstad, men også hovedstad for mode og gastronomi. Her er der meget at opleve; eksklusive butikker, kunstmuseer, boulevarden Champs Elysées, hyggelige caféer og seværdigheder som Eiffeltårnet, Triumfbuen, Moulin Rouge, Disneyland og slottet i Versailles. Paris er en meget romantisk by, specielt om foråret.

Hotel i Paris

Comfort Aeroport Cdg - Dette er et lufthavnshotel beliggende i det centrale Le Mesnil-Amelot nær Roissy, lufthavnen Charles de Gaulle, Disneyland og Asterix temaparken. Der er 25 km til Paris centrum. På hotellet er der bar, restaurant og morgenmadssalon.

Stars Evry - Dette familievenlige hotel, der blev restaureret i 2007, er designet og indrettet med havet som tema. Hotellet ligger nær Disneyland og Fontainebleau, og i dets nærhed finder du restauranter, barer, butikker og kollektiv transport. På hotellet er der café, kiosk, et lille marked, butikker og en bar.

Citea Porte De Charenton - Dette er et nybygget og billigt lejlighedshotel beliggende i Charenton-le-Pont, der er én af Paris' forstadskommuner. Med metroen tager det 20-25 minutter til det centrale Paris. I nærheden af hotellet er der flere restauranter og butikker.

Kyriad Massy - Dette hotel blev restaureret i 2007 og har 110 rummelige værelser. Med kollektiv trafik er der 30 minutter til det centrale Paris, og i nærheden af hotellet er der restauranter og opera. Der er kort vej til lufthavnene. På hotellet er der café, bar og en restaurant.

Royal Mansart - Hotellet er bygget i 1950 og ligger mellem Sacre Coeur og operaen, 2 km fra Seine-floden. Fra hotellet er der kort vej til gode shoppingmuligheder og til metroen. Hotellet har en dejlig morgenmadssalon samt gæsteparkeringsplads.

Seværdigheder i Paris

Eiffeltårnet - Eiffeltårnet blev tegnet af ingeniøren Gustave Eiffel og blev bygget til verdensudstillingen i 1889 for at fejre hundredårsjubilæet for den franske revolution. Eiffeltårnet er 320 m højt og bygget i jern. Besøgende kan komme op i tårnet og se den spektakulære udsigt over hele Paris. Frem til 1930 var dette verdens højeste bygning.

Triumfbuen - Triumfbuen er et stort monument, der blev bygget i årene 1806-1836. Det var Napoleon, der besluttede at bygge Triumfbuen til minde om sejren ved Austerlitz i 1805. Det meste af året er der åbent for besøgende, der vil nyde udsigten fra toppen til bl.a. den enorme rundkørsel, der går rundt om Triumfbuen.

Notre Dame - Dette er en stor katedral og biskopkirke i gotisk stil, der blev påbegyndt i 1163. Det tog 200 år inden Notre Dame stod færdig. Katedralens kunstværker og skulpturer er skabt med inspiration fra Naturalismen, og Notre Dame var stedet for Napoleon Bonapartes kroning til kejser i 1804.

Louvre - Louvre er verdens mest besøgte museum, og her findes mange af verdens mest berømte kunstværker. Det mest kendte er formodentlig Mona Lisa malet af Leonardo da Vinci. Den bygning, Louvre ligger i, blev påbegyndt i 1535.

Slottet i Versailles - Kongeligt slot, der blev bygget på initiativ af Ludvig XIV. Han flyttede ind på slottet i 1682. Siden da har slottet været hjem for mange kongelige personer, bl.a. Dronning Marie Antoinette. Specielt kendt er spejlsalen med sine 357 spejle.


Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...