Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Vejret i  

Powered by World Weather Online

Fly til London

Om London

London er Storbritanniens hovedstad og et populært rejsemål, som mange vender tilbage. London er kendt for sit shoppingudbud, som vel næsten er det bedste i hele Europa! Noget andet, der skal opleves er byens historie, kunstmuseer, musicals i West End, hyggelige parker og britiske pubber. For den fodboldinteresserede er der hele 5 hold i byen, bl.a. Arsenal og Chelsea.

Hotel i London

Bayswater Inn - Dette er en enkelt men pænt mellemklassehotel centralt beliggende i Bayswater i et hyggeligt område med kort vej til pubber og restauranter. Fra hotellet er der ikke langt til Whiteleys, der var ét af Londons første varehuse og nu et stort shoppingcenter. Der er restaurant, morgenmadssalon og en bar med selvbetjening på hotellet.

Holiday Villa - Holiday Villa er et mellemklassehotel med god beliggenhed i Bayswater nær den flotte Hyde Park og et kvarters gang fra Notting Hill. På hotellet er der malaysisk restaurant, bar, morgenmadssalon og wellnessafdeling med sauna. Du kan også få massage mod betaling.

Mint Hotel Westminster - Dette er et moderne og populært førsteklasses hotel med god beliggenhed nær mange seværdigheder og nær floden Themsen. Mange af værelserne har fin udsigt over floden. Hotellets restaurant har fået ros af anmelderne, der er desuden en elegant café og en bar som har et godt udbud af forskellige slags whisky. Der er også morgenmadssalon.

Orchard - Dette mellemklassehotel ligger i et charmerende byhus. Hotellet tilbyder enkel og komfortabel overnatning og god service. Det ligger tæt på både Hyde Park og Paddington Station og med et kvarters gang til Oxford Street, hvor der er et bredt udvalg af restauranter. Der er morgenmadssalon på hotellet.

The Cumberland - A Guoman - >Et elegant, førsteklasses hotel beliggende nær Park Lane og Hyde Park. Der er værelser med udsigt over Oxford Street eller Hyde Park, og der er kort afstand til undergrundsbanen. På hotellet er der restaurant, morgenmadssalon, tre barer og fitnessrum.

Seværdigheder i London

Big Ben - Big Ben, der er blevet et symbol på London, er klokketårnet i Westminster Palace, hvor Storbritanniens parlament holder til. Klokketårnet stod færdig i 1859 og har 5 klokker. Den største klokke slår hver time, medens de øvrige mindre klokker slår hvert kvarter og halve time.

St. Paul's Cathedral - I denne katedral har Londons anglikanske biskop sit sæde. Kirken blev bygget mellem 1675 og 1710 og er udformet som et latinsk kors med en stor rund plads i midten med kuppel over. I katedralen findes Storbritanniens tungeste kirkeklokke, kaldet Great Paul, som vejer 17 tons. Her har fundet mange store ceremonier sted bl.a. Churchills begravelse og Prins Charles og Dianas bryllup.

The London Eye - Europas største pariserhjul, der er 135 m højt, står i London på Themsens sydside. Hjulet blev bygget for at fejre årtusindskiftet i 2000. En rundtur tager en halv time, og øverst oppe har du en udsigt på helt op til 40 km!

Tower of London - Tower of London, også kaldet Towern, er en kongelig borg fra Middelalderen. Borgen har fungeret som kongebolig, våbenhus, skattekammer og opbevaring for de britiske kronjuveler, men også som fængsel, torturkammer og henrettelsesplads. Når du besøger Tower må du ikke gå glip af The Beefeaters - de berømte vagter i deres specielle dragter.

Buckingham Palace - Buckingham Palace er den britiske monarks officielle residens i London. Ud over at være stedet hvor man modtager kongeligt besøg, fungerer slottet også som galleri med værker af bl.a. Steen, Rubens, Canaletto og Rembrandt. Her er mange gamle unikke kunstværker, møbler og dekorationer at kigge på. Hver dag er der vagtafløsning foran slottet - en ceremoni der trækker mange turister til.


Flybilletter til London

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...