Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Vejret i  

Powered by World Weather Online

Fly til København

Om København

Danmarks hovedstad København er Skandinaviens næststørste by. I København finder du hyggelige caféer, shopping på Strøget, et spændende natteliv og mange museer. Du kan f.eks. besøge Rosenborg Slot, køre i karrusel i Tivoli eller kigge på planter i Botanisk Have.

Hotel i København

Wakeup Copenhagen - Dette er et nyt, billigt og moderne hotel fra 2009 beliggende centralt i København. Du har kort afstand til bl.a. Tivoli og Hovedbanegården. Der er morgenmadssalon på hotellet.

Comfort Hotel Express Copenhagen - Dette er et moderne hotel beliggende nær Nyhavn, mange seværdigheder og gågaderne. Hotellet ligger også nær det kongelige slot Amalienborg. Hotellet har morgenmadssalon.

Best Western Richmond - Dette hotel ligger i hjertet af København med kort afstand til mange seværdigheder, museer, forretninger og spillesteder. Du har 2 minutter til Tivoli og Hovedbanegården. Hotellet har restaurant.

Comfort Hotel Excelsior - Dette hotel blev bygget i 1909 og istandsat i 1999. Det ligger nær Tivoli, Strøget og banegården. På hotellet er der restaurant.

Grand Copenhagen - Dette store hotel ligger centralt med kort vej til Strøget, Tivoli og kun 1,6 km fra Christiansborg Slot. På hotellet er der café, bar, pub og restaurant med italienske retter. Hotellet har også stor morgenbuffet.

Seværdigheder i København

Den Lille Havfrue - Den lille Havfrue er en bronzeskulptur skabt af den danske skulptør Edvard Eriksen. Statuen var færdig i 1913. Statuen var en gave fra Brygger Carl Jacobsen, bestilt efter at han havde set balletten "Den lille Havfrue" efter H. C. Andersens fortælling.

Tivoli - Forlystelsesparken blev bygget i 1843 og ligger ved Københavns Hovedbanegård. Ud over de mange attraktioner byder parken på koncerter, restauranter, caféer og flot natur med grønne områder, blomster og en sø. Her er bl.a. verdens ældste rutsjebane i træ fra 1914.

Rosenborg Slot - Slottet er fra 1600-tallet med rødstensmure og høje tårn, og her har boet konger i mere end 300 år. 24 af rummene er åbne for publikum, og besøgende kan komme med på en rundvisning og se, hvordan de kongelige boede. De danske kronjuveler opbevares i slottets kælder.

Christiania - Dette er et selvstyrende område, hvor beboerne tager ansvar for deres eget liv og hjem, og det er blevet til en fristad for mennesker med alternativ livsstil. Christiania er kendt for at være liberal i sit syn på stoffer. Christiania blev skabt i 1971, da hippier besatte et forladt militært område. Motorkøretøjer er ikke tilladt i fristaden, så husk at du her skal leje en cykel.


Flybilletter til København

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...