Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Vejret i  

Powered by World Weather Online

Fly til Barcelona

Om Barcelona

Barcelona er Spaniens næststørste by efter Madrid, og byen er Cataloniens hovedstad. Det er en af Europas tættest befolkede byer og et af de mest populære rejsemål. Her er smuk arkitektur, kultur, shopping, sol og badestrand, udsøgt mad, pulserende natteliv og et af Europas mest fremgangsrige fodboldhold!

Hotell i Barcelona

Abba Garden - Dette er et meget populært hotel beliggende i Pedralbes lige udenfor Barcelona. Der er kort vej til Cervantes-parken med roser og en fantastisk udsigt over byen, og der er kun 10 minutters gang til den nærmeste undergrundsbane. Hotellet tilbyder faciliteter som udendørs pool med poolbar om sommeren, motionsrum, jacuzzi, room service, restaurant, bar og morgenmadssalon.

Alexandra - Dette er et hotel af høj klasse - det er moderne og bygget i Avant Garde-stil. Nær hotellet finder du seværdigheder som Placa de Catalunya, Sagrada Familia og Ramblaen, samt mange restauranter og eksklusive butikker. På hotellet er der en restaurant med middelhavsinspireret mad, en populær bar og morgenmadssalon.

Apartment Avinyo - Dette er en velholdt og veludstyret treværelses lejlighed med tagterrasse beliggende nær havnen Port Vell, katedralen og Ramblaen. Lejligheden er privatejet og ligger i et almindeligt beboelseshus.

Barcelona Princess - Barcelona Princess er et stort, moderne hotel nær stranden beliggende på Avenida Diagonal ved Barcelonas messe- og kongrescenter. Hotellet er kendt for dets arkitektur og design og har en udendørs pool på taget med smuk udsigt over havet! På hotellet er der restaurant, hvor der serveres mad af høj kvalitet, bar, motionsrum, sauna, jacuzzi, massage og morgenmadssalon.

Catalonia Aragon - Dette er et mellemklasehotel beliggende nær Placa de Toros og Sagrada Familia. Når du skal til Barcelonas centrum, kommer du hurtigst frem med undergrundsbanen, som tager 10 minutter. På hotellet er der restaurant, bar og morgenmadssalon.

Seværdigheder i Barcelona

Sagrada Familia - Sagrada Familia basilikaen blev påbegyndt af Gaudi i 1882, men der bygges på den endnu i dag. På taget er der 18 tårn, der repræsenterer de 12 apostle, de fire evangelister samt jomfru Maria og Jesus. I kirken findes et museum, hvor der er meget spændende at gå på opdagelse i.

Camp Nou - Dette er Europas største fodboldarena og FC Barcelonas hjemmestadion. Arenaen har plads til 98.787 tilskuere, og ud over fodboldkampe benyttes arenaen til koncerter, bl.a. har Michael Jackson optrådt her. Her finder man også Cataloniens næstmest besøgte museum; FC Barcelona Museum med både klubbens og arenaens historie.

Picassomuseet - Dette, der er Barcelonas mest populære museum, ligger i en række byhuse fra 1300-1500-tallet. Her finder du værker fra Pablo Picassos tidlige år. På museet findes desuden en restaurant og en café.

Casa Milà- La Pedrera - Dette, der er én af Antoni Gaudi's mest kendte bygninger, er specielt berømt for, at der ikke vindes en eneste ret vinkel i hele huset. Huset benyttes som museum og indeholder bl.a. en lejlighed, der er indrettet i tidlig 1900-tals stil, samt en etage med Gaudis forskellige arkitektoniske værker som emne. Huset har en fin tagterrasse.

Santa Maria del Mar - Santa Maria del Mar er en katedral i catalansk-gotisk stil, tegnet af arkitekten Berenguer de Montagut. Katedralen blev nævnt første gang i en tekst fra år 998 e.Kr. Her er god akustik til musikudfoldelse, og der arrangeres ofte koncerter med klassisk musik, orientalsk musik og jazz i katedralen.


Flybilletter til Barcelona

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...