Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Vejret i  

Powered by World Weather Online

Fly til Bangkok

Om Bangkok

Bangkok er Thailands hovedstad og et af verdens mest populære rejsemål. Det er en livlig by, der er præget af en blanding af moderne skyskrabere, gamle buddhistiske templer, paladser, shopping til lave priser, udsøgte thailandske og asiatiske spisesteder og måske Asiens bedste natteliv med natklubber og barer. Seværdigheder er der masser af overalt!

Hotel i Bangkok

Asia Hotel Bangkok - Dette er et mellemklassehotel med central beliggenhed, nær shoppinggader. Her findes to pools med solterrasse og et boblebad! Hotellet har også fire restauranter, en bar, café, motionsrum og morgenmadssalon.

Narai - Narai er et meget populært hotel med en fin beliggenhed ved de store shoppinggader. Hotellet har udendørs pool, tre restauranter, bar, morgenmadssalon og motionsrum. Der er også et businesscenter med internetadgang.

Rembrandt - Dette er et populært hotel af højeste standard med gåafstand til shopping, restauranter og underholdning. På hotellet er der fire restauranter med hver sit tema, bl.a. er der en indisk restaurant på 26. etage, hvor du har flot udsigt over byen. På hotellet findes også et dejligt poolområde samt motionsrum, spaanlæg, morgenmadssalon og konferencecenter.

Swissotel Nailert Park - Dette er et fint, førsteklasses hotel med flot poolområde, spa, motionsrum og konferencecenter med internetadgang. Du kan vælge mellem fem restauranter, to barer og morgenmadssalon.

The Montien - Dette er et førsteklasses hotel i thailandsk stil med gåafstand til shoppingcentret Montien Plaza og til Patpong markedet. Der er tre restauranter, en bar, morgenmadssalon, motionsrum, konferencecenter og en lille pool på tredje sal.

Seværdigheder i Bangkok

Museer - Der er mange museer, der er et besøg værd, når du er i Bangkok. Du må ikke gå glip af Jim Thompsons hus, hvor der fortælles om amerikaneren Jim Thompson, der gjorde thaisilke kendt i hele verden. Han blev en legende efter sin mystiske forsvinden i 1967. Her får du information om både thaisilke og thailandsk kultur. Et andet populært museum er Nationalmuseet med thailandsk kunst fra bronzealderen og fremad og med alt fra musikinstrumenter til beklædning og porcelæn. Andre spændende museer er Billede- og teknikmuseet, det kongelige bådmuseum og det naturhistoriske museum.

Grand Palace - Grand Palace er et kompleks bestående af en række bygninger, der blev indviet i 1782, da Bangkok blev hovedstad. Dette var den thailandske konges officielle residens fra 1782 til 1946.

Wat Phra Kaew - Wat Phra Kaew er et legendarisk smaragdtempel, der også kaldes Smaragdbuddhaens tempel. I templet, der er rigt og smukt dekoreret, finder du nogle enormt store vægmalerier.

Wat Pro - I Wat Pro templet findes det største antal buddhastatuer i landet, og det er med sine 80.000 kvadratmeter det største tempel i Thailand. Det er desuden landets ældste tempel. Her findes en stor hvilende Buddha, som er 46 meter lang og 15 meter høj, beklædt med guld.


Flybilletter til Bangkok

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...