Tilmeld dig vores nyhedsbrev OK

Vejret i  

Powered by World Weather Online

Fly til Alicante

Om Alicante

Alicante er en by i provinsen Alicante i Spanien og samtidig en af Spaniens ældste byer. I Alicante finder du kilometerlange hvide strande, og byen er det perfekte sted for dig, der søger sol, badestrand, god mad, shopping og fornøjelser. Byen byder også på en række museer og spændende gamle huse.

Hotel i Alicante

Castilla Alicante - Dette hotel, der blev renoveret i 2009, er af høj standard og beliggende i den nordlige del af byen, 50 m fra San Juan Beach. På hotellet er der udendørs pool, legeplads, solarium, café med terrasse, haver og en stor restaurant.

Santa Pola Life And Resorts - Dette er et eksklusivt hotel, specielt tilpasset gæster over 55. Hotellet ligger i et hyggeligt område, 5 km fra centrum og nær kollektiv transport. På hotellet er der spa, udendørs pool, teater, restaurant, café, bar, kiosk, frisør og apotek.

Daniya Alicante - Dette hotel blev åbnet i 2007 og ligger i Vistahermosa, 3 km fra Alicante centrum og stranden. På hotellet er der udendørs pool, terrasse, solstole, jacuzzi, sauna, fitnessrum, og der serveres morgenmadsbuffet.

Mio Cid - Dette er et charmerende og familievenligt hotel, der ligger 3 minutter fra centrum og kun 70 meter fra stranden. Hotellet har udendørs pool, café, bar og restaurant.

Holiday Inn Alicante - Dette fine hotel ligger i Playa de San Juan, ca. 400 meter fra stranden og ikke langt fra restauranter og butikker. På hotellet er der café, bar, udendørs pool med terrasse, jacuzzi, fitnessrum, restaurant og morgenmadsbuffet.

Seværdigheder i Alicante

Castillo de Santa Barbara - Denne fæstning er fra middelalderen og ligger på et bjerg nord for byen. Der går svævebane fra centrum op til bjerget, som besøgende til borgen kan benytte. Der er gratis adgang til borgen.

Santa Maria kirken - Dette er en gotisk kirke, der blev bygget i 1400- og 1600-tallet, og her er meget flot, gammel kunst at kigge på.

Sejltur til La Tabarca - Fra Alicante kan du tage på en bådtur ud til øen La Tabarca, hvor der før i tiden boede pirater. Husk at smage den traditionelle fiskegryde på én af øens restauranter.

Arkæologisk museum - MARQ er navnet på byens arkæologiske museum, og her finder du mange af de arkæologiske fund, der er dukket op rundt omkring i Alicante. Selve museet ligger i en tidligere sygehusbygning, der er blevet restaureret. Her er omkring 81 000 emner fra perioden fra stenalderen frem til middelalderen.


Flybilletter til Alicante

Nemrejse.dk finder vi de billigste flybilletter til dig. Find og book nemt din flybillet fra f.eks. København, Billund eller Aalborg til populære rejsemål som f.eks. London, Rom, eller Paris.

Info om cookies

Nemrejse.dk er et online rejsebureau i Stena Line Travel Group AB
Box 1324, 251 13 Helsingborg • VAT: SE556529179501 • booking@nemrejse.dk
2014 © Nemrejse.dk
Vent, mens vi finder
de bedste billetter...